Ana Sayfa İncelemeler 2015′ in Trend Mobil Uygulamaları

2015′ in Trend Mobil Uygulamaları

BEEP’N GO: Samsung’un yeni uygulamalarından biri olan beep’n go galaxy S4 S5 Note 3 markalı akıllı telefonlarda kullanılabilen uygulamanın amacı, kartlarınızı alışveriş yaparken sürekli çıkarıp durmanızı engellemek. Kartlarınızı bir kere sisteme kaydetmeniz yeterli. Ardından telefonunuzu çıkarın ve sadece telefonunuzu okutun. Bu uygulamayı Google Playden ücretsiz olarak indirmeniz mümkün.

CANDY CRUSH SODA SAGA: Efsanevi candy crush saga oyununun devamı olan candy crush soda yeni şekerleri, değişik kombinasyonları ve oyun kurallarına eklediği yeni kurallarla oyun severlerin beğenisini kazandı bile. Mor sodalarla dolup taşan ekran zorlu ama eğlenceli parkurlarıyla siz oyun severleri bekliyor.

ZOMATO: Çok faydalı uygulamalar arasında olan zomato, 19 ülkede 300.000 üzerinde restoranın bilgilerini içeriyor. Restoranların, adres, güncel menü, fotoğraf ve coğrafi koordinatlarını içeren ve kullanıcılarına bunlar hakkında bilgi veren zomato kullanıcılarına restoranları değerlendirme ve yorumda bulunma fırsatı da tanıyor. Aynı zamanda restoranları dışarıda yemek yemek isteyen kişilerle buluşturarak onlara tam da aradıkları yerde yemek yemek ve aradıkları mekanı bulma imkanı sağlıyor.

AUTODESK SKETCHBOOK: Son zamanların en güzel çizim platformu demek yanış olmaz sanırım. Özellikle kalemi bulunan telefon ve tabletlerde, renkleri çizim araçları sayesinde neredeyse profesyonel çizim sonuçları çıkarıyor. Android tabanlı cihazlar için geliştirilen autodesk sketchbook kolay kullanımı konforlu ara yüzü ve kara kalem çalışması gibi seçeneklerle göz dolduruyor.

SUPER: Android, IOS, sistemleri için geliştirilen Super, Bir nevi fikir ve bakış açısı platformu. Uygulamayı twitter ve instagramın da destekliyor olması onun popülerlik kazanma sebepleri arasında gösterilmekte. Fotoğrafınızı çekip fotoğrafta anlatmak  istediğinizi yazarak da dile getirebiliyor olmanız uygulamanın özellikleri arasında. Super online uygulama mağazalarından ücretsiz olarak temin edilebilir.

GOOGLEE FİT: Sağlıklı yaşama bir adım daha atmanızı sağlayabilecek olan uygulama, sizlerin sağlık hedeflerinizi gerçekleştirmeye biraz daha yaklaştıracaktır. Google fit, kullanıcılarına yaptıkları egzersizlere ve egzersiz istatistiklerinize tek bir noktadan ulaşma imkanı tanıyor.

FUTBOLİST: Futbol severlerin müdavimi olacakları bir uygulama olan futbolist, zengin içerik ve analizleri ile kullanıcılarının beğenisini kazanmış durumda. Futbolist tarafsız yaklaşımı, haber özetleri, maç istatistikleri, fotoğraflar, futbol dünyasından haberler ile futbol aşıklarının hizmetinde. Futbol ile alakalı bir çok bilgiye futbolist sayesinde rahatlıkla ulaşabilir, sosyal platformlardan bu bilgileri paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz