Ana Sayfa Teknoloji Google Merchant Center Entegrasyon

Google Merchant Center Entegrasyon

Google Merchant Center ya da diğer bilinen ismi ile Google Alışveriş, satışa sunmak istediğiniz ürünleri Google üzerinden potansiyel müşterilerinize ulaştırmanızı sağlayan bir platformdur. Bu sayede alışveriş yapacak olan kişiler firmanıza ait ürünlere daha hızlı şekilde ulaşmaktadır. Aynı zamanda müşteri portföyünüzü de geliştirmenizi sağlayan Google Merchant Center entegrasyon işlemi için bir adet e-mail hesabı, bu hesaba bağlı birer adet Google Ads (Adwords) ve Google Merchant Center hesaplarının olması gerekir. Gmail hesabına sahip olmak için internet üzerinde yer alan yönlendirmeleri takip etmeli ve sisteme girişte kullanacağınız şifreyi unutmayacağınız şekilde belirlemelisiniz. Böylece sitenizdeki ürünlerin Google Alışveriş’te görüntülenmesi için ilk adımı atmış olacaksınız.

Google Merchant Center Nedir?

Google Merchant Center nedir diye araştırdığınızda, bunun online bir araç olduğunu ve e-ticaret sitesindeki ürünlere ait stok, fiyat, resim ve buna benzer bilgilerin Google’a gönderilmesini sağladığını görebilirsiniz. Bu hizmetten yararlanabilmek için uygulamanın hangi ülkelerde aktif olduğunu öğrenmenizde yarar var. Reklamınızın hangi ülkede yayınlanmasını istiyorsanız, ürünlerinizin fiyatlarını o ülkenin para birimi cinsinden girmeniz gerekmektedir. Bu gibi detaylara dikkat ettiğinizde gün geçtikçe daha fazla sayıda potansiyel alıcıya ulaşabilirsiniz. Ürünlerinize ait bilgilerin güncelliğini koruduğunuzda, müşteriler aradıkları ürünü sizde kolayca bulabilecektir. Yapacağınız Google Merchant entegrasyon ile ürünlerinizin doğrudan alışveriş reklamlarına aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

Google Merchant Center E-Ticaret Entegrasyonu

Doğru şekilde yapacağınız Google Merchant Center entegrasyon ile Google’ın güçlü altyapısından yararlanabilir ve böylece ürünlerinizi daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz. Bu entegrasyon sayesinde çok sayıda prosedürle uğraşmak yerine hızlı ve etkili reklamın farkını yaşayabilirsiniz. Google üzerinden arama yapan insanlara ürünlerinizi tanıtmanızı sağlayacak entegrasyon ile birkaç dakika içerisinde reklamınızı hazırlayabilirsiniz.

Ürün tanıtımı konusunda zaman kazanmanıza yardımcı olan Google Merchant Center entegrasyon fiyatlarınızı güncel tuttuğunuzda satışlarınızı artırmanızı sağlar. Entegrasyon sayesinde ürünlerinizi tek seferde listeleyebilir, ilerleyen dönemde yeni eklediğiniz her bir ürünün otomatik olarak listede güncellendiğini görebilirsiniz.

Google E-Ticaret Entegrasyonu

Google e-ticaret entegrasyonu yapmak istediğinizde, sizin için en doğru adres KOBİSİ olacaktır. Google Merchant Center entegrasyon için gerekli tüm detaylar firma bünyesindeki uzman ve deneyimli ekip tarafından halledilir ve müşterilere hizmeti kullanabilmeleri için Adwords ID verilir. Bu sayede sistemi aktif olarak kullanabilirsiniz. Sektördeki tecrübesi ve alanında uzman ekibe sahip olması sebebi ile KOBİSİ müşterilerine kaliteli ve profesyonel bir hizmet sunuyor. Ayrıca, KOBİSİ müşterilerine 7/24 kesintisiz destek verilmesi sayesinde, merak ettiğiniz tüm sorular için müşteri temsilcisi ile iletişim kurabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz