Ana Sayfa Oyun Para Kazandıran Oyunlar Listesi 2022

Para Kazandıran Oyunlar Listesi 2022

Para kazandıran oyunlar

İnternetin hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldiği şu günlerde, cep telefonlarıyla oyun oynayarak para kazanmak oldukça popüler hale geldi. Özellikle ekonomik krizin hepimizi etkilediği bu zamanlarda birçok insan para kazandıran oyunlar hakkında araştırma yapıyor. Hepimiz yaşımız kaç olursa olsun oyun oynamayı severiz. İster arabada giderken ister bir yerde sıra beklerken ya da yorucu bir günün sonunda biraz oyun oynayarak stresimizi atarız. İşin güzel tarafı şu ki, artık oyun oynayarak para kazanmak mümkün. Zombileri öldürerek, gol atarak veya birtakım görevleri tamamlayarak siz de oyun oynayarak para kazanabilirsiniz.

Mobil oyunlar zaman geçirmenin en keyifli yollarından biri. Günümüzün temel eğlence kaynağı olan oyunlar, özellikle çocukların ve gençlerin en çok sevdiği aktivitelerin başında geliyor. Birçok insan bu oyunların sadece eğlenme amaçlı olduğunu düşünüyor. Oysa mobil oyunlar, bazı insanlar için para kazanmanın temel bir yolu haline geldi. Bazı insanlar oyunlarda para bile harcıyor. Değişen zamana ayak uydurmak istiyorsanız, siz de mobil oyunlar oynayarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Oyunlardan gerçekten para kazanabilir misiniz? Aslında evet, diğer birçok insan gibi, siz de sadece oyun oynayarak para kazanabilirsiniz. Günümüzde para kazanmanızı sağlayacak birçok mobil oyun var. Bu oyunların içinden en çok seveceğiniz oyunları oynayarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Eğer nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, 2022’de en çok para kazandıran oyunlar listemize göz atabilirsiniz.

 

Ethlas

Metaverse adı verilen sanal platformlardan biri olan Ethlas, birçok farklı oyunu oynayarak para kazanabileceğiniz bir web sitesi. Bu web sitesinde Yandex Games gibi basit oyunlar oynayarak para kazanabilirsiniz. En çok para kazandıran oyunlar arasında oldukça popüler olan Ethlas oyunları, her türden oyun oynama imkânı sunuyor. Ethlas’ta para kazanmanızı sağlayacak bulmaca oyunları, macera oyunları, arcade oyunları ve rpg oyunları yer alıyor. Ethlas’ta oynadığınız her oyun için gems adı verilen sanal para kazanıyorsunuz. Daha sonra bu sanal paraları gerçek paraya çevirebiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz bir platform olan Ethlas’ta para kazanmak için tek yapmanız gereken şey ise Ethlas’ın web sitesine gitmek ve Play butonuna tıklamak. Ehlas’ta kazandığınız paraları çekebilmek için, Metamask gibi kripto para cüzdanına sahip olmanız yeterli. Ethlas’ta kazanacağınız paralar büyük miktarlar olmasa bile size düzenli bir gelir akışı sağlıyor.

 

LifeAfter

En çok para kazandıran oyunlar arasında bir hayli popüler olan LifeAfter oyunu ile de para kazanabilirsiniz. Bir zombi oyunu olan LifeAfter, en sevilen rpg oyunlarından biri. Oyunda diğer yüzbinlerce oyuncu gibi, virüs bulaşmış sonsuz bir dünyayı keşfederken gelir para kazanabilirsiniz. LifeAfter, oyunculara birçok farklı özellik sunarak eğlenceli bir deneyim fırsatı sunuyor. Bir hayatta kalma oyunu olan LifeAfter’da, hayatta kalabilmek için avcılık yapmak, meyve ve sebze toplamak ve giysiler yapmak gibi birçok görevi yerine getirmelisiniz. Oyunda kendinize ait bir ev inşa edebilir, virüslü olanlarla savaşabilir, savaş aletleri yapabilir ve diğer oyuncularla mallarınızı takas edebilirsiniz. Grafikleri oldukça iyi olan oyun, size gerçek bir yaşam deneyimi sunuyor. Keyifli zaman geçirmenizi sağlayan oyun, size aynı zamanda para da kazandırıyor. Peki, ama nasıl? LifeAfter’da para kazanmanızı sağlayan en temel unsur diğer oyuncular. Diğer oyuncular, bir görevi bitirirken zaman kaybetmektense, gerçek para harcayarak diğer oyunculardan alışveriş yapıyorlar. Siz de oyunda bu yöntemi kullanarak para kazanabilirsiniz. Diğer oyunculara satış yaparak para kazanabilirsiniz. Oyundaki altınlarınızı da diğer oyunculara gerçek para karşılığında satabilirsiniz.

 

Swagbucks

Swagbucks, oyun oynayarak para kazanabileceğiniz uygulamalardan biridir. Bu uygulamada oyun oynamanın dışında, video izleyerek ve anket doldurarak da para kazanabilirsiniz. Swagbucks uygulamasını android telefonlar için Google Play Store’dan, ios tabanlı telefonlar içinse Apple Store’dan cep telefonunuza indirebilirsiniz. Uygulamayı cep telefonunuza indirdikten sonra, yeni bir hesap oluşturabilir ve oyun oynayarak para kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. Swagbucks’da oynayacağınız her oyun, size swagbuck adı verilen oyun parası kazandırır. Bu oyun paralarını belirli seviyeye ulaştığında gerçek paraya dönüştürerek hesabınıza çekebilirsiniz.

 

Mir4

Para kazandıran oyunlar arasında en popüler oyunlardan bir diğeri ise Mir4 oyunudur. Mir4 oyunu günümüzde en iyi mmorpg oyunlarından biridir. Oyunda madencilik yaparak para kazanabilirsiniz. Koreli bir oyun şirketi tarafından geliştirilen oyun, oldukça iyi grafiklere sahip. Mir4 oyununda 5 farklı karakter var. Savaşçı, Büyücü, Taoist, Lancer ve Arbalist olmak üzere oyundaki beş farklı karakter arasından birini seçerek oyunda kendi karakterinizi yaratabilirsiniz. Aynı zamanda karakterinizin özelliklerini ve görünümünü dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Oyunda karakterinizi seçtikten sonra, oyun tanıtım aşamalarını bitirmelisiniz. Daha sonra Mir4 oyununu keşfe çıkabilirsiniz. Oyunda para kazanmaya başlayabilmek için 40 seviyeye ulaşmanız gerekmektedir. 40. seviyede darksteel madenciliği yaparak ürettiğiniz madenleri, draco parası ile takas edebilirsiniz. Draco paralarınızı ise gerçek paraya çevirerek hesabınıza aktarabilirsiniz.

 

Thetan Arena

Thetan Arena, para kazandıran oyunlar arasında en eğlenceli oyunlardan biridir. Oyunu ios veya android tabanlı telefonlarda veya tabletlerde oynayabilirsiniz. Oyunda para kazanmak için öncelikle oyunu cihazınıza indirmeli, daha sonra oyunu açıp yeni bir hesap oluşturmalısınız. Thetan Arena’da hesabınızı oluşturduktan sonra oyun oynamaya hemen başlayabilirsiniz. Oyunda belirli rütbelere ulaştığınızda Thetan Coin kazanırsınız. Thatan coinlerinizi ise gerçek paraya dönüştürebilirsiniz. Thetan Arena tamamen ücretsiz bir oyundur. Oyunda para kazanabilmek için en az Bronz 1 seviyesine ulaşmanız gerekmektedir. Oyunda para kazanmak mümkün olsa da aslında çok da kolay değil. Çünkü oyunda her kazandığınızda rütbeniz artsa da, kaybettiğiniz her seferinde rütbeniz düşmektedir. Bu yüzden para kazanabilmek için, oyunda uzun zaman geçirmeniz gerekmektedir.

 

League of Kingdoms

Oyun oynayarak para kazanmak istiyorsanız, League of Kingdoms oyununu oynayabilirsiniz. Bir strateji oyunu olan League of Kingdoms, geçmişte oynanan Lords Mobile adlı ünlü strateji oyunundan esinlenmiştir. Bu oyun diğer strateji oyunları gibi, kendi krallığınızı kurabilirsiniz. Krallığınızı geliştirerek diğer krallıklara saldırılar düzenleyebilirsiniz. Ayrıca krallığınızı geliştirerek birliklerinizi eğitebilir, krallığınızın içinde savunmalar inşa edebilirsiniz. Krallığınıza yapılan saldırıları önlemek için oyunda sürekli birliklerinizi geliştirmeli, teknolojinizi yükseltmelisiniz. Para kazandıran oyunlar arasında çok popüler bir oyun olan League of Kingdoms oyununda 3 farklı yöntemle para kazanılabilmektedir:

Kendi arazinizden: Oyunda kazanacağınız en temel gelir, kendi arazinizden kazanacağınız pasif gelirdir. Oyuncular tarafından toplanan kaynakların yüzde 5’i arazi sahiplerine yeniden dağıtılır ve ayrıca oyun içi satın alımlardan elde edilen kârın yüzde 10’u da arazi sahiplerine dağıtılır.

Ticaret arazisinden: Oyuncular oyun içinde arazilerini birbirleriyle takas edebilmektedir. Aralık 2020’deki oyunda ilk arazi satışı gerçekleşti. Oyunda satılan arazilerin fiyatları ise 13 ila 240 dolar arasında değişmektedir.

Çiftlik kaynaklarından: Oyunda kaynaklar üreterek veya kazanarak gelir elde edebilirsiniz. Bu kaynakları çeşitli platformlarda satışa sunabilirsiniz.

 

MistPlay

Mistplay, Google Play Store üzerinden Android cihazlarda oynanabilen oyunların yer aldığı bir uygulamadır. Bu uygulamada çeşitli oyunlar oynayarak puanlar kazanabilirsiniz. Oyunlarda kazandığınız puanları ise Amazon, Xbox gibi satış noktalarında harcayabilirsiniz. MistPlay henüz ios cihazlarda kullanılamamaktadır. Ancak önümüzdeki günlerde uygulamanın ios versiyonu da kullanıma sunulacaktır. MistPlay’de oynayabileceğiniz başlıca oyunlar ise şunlar:

  • Super Mario Run
  • Pokemon Go
  • Fruit Ninja
  • Satranç
  • Solitaire
  • Candy Crush Saga
  • Wordscapes

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz