Ana Sayfa Otomobil 2015 Model Araçlar Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

2015 Model Araçlar Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Otomobil dünyası açısından yeni yıl hareketli başladı. Ocak ayında yapılacak olan Detroit Otomobil Fuarı, yılın ilk otomobil etkinliği. Ardından Cenevre Otomobil Fuarı yapılacak. Pek çok 2015 model araç görücüye çıkacak. Peki, 2015 model araçlar Türkiye’ye ne zaman gelecek?

YENİLEN CİTROEN C4 YILIN İKİNCİ ÇEYREĞİNDE ÜLKEMİZDE

Tekno DünyaTekno Plato

Yeni Citroen C4 2015 yılının ilk çeyreğinde görücüye çıkıyor. Otomatik şanzımanla kombin edilmiş,110HP ve 130 HP güç üreten ve turbo beslemeli 1.2 litre benzinli motor ile 1.6 dizel motor, Citroen’in kullanıcılarına sunmuş olduğu seçenekler. Dizel motor 100HP ve 120HP güç üretecek. Dacia ‘nın çıkarmış olduğu Lodgy, özel seri ile yılın ilk çeyreğinde satışa çıkarılacak. Mını Cooper Cabrıo,2015 yılının 4.çeyreğinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Kia’nın başarılı SUV’u Sorento yılın ilk çeyreğinde showroomlarda müşterilerini bekleyecek.

SEAT’IN İLK 4 ÇEKERİ LEON X-PERİENCE

www.teknoplato.com2015 Ford Mondeo

 

Markanın ilk 4 çeker modeli Leon’un X-Perience versiyonu,2015 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak. Model 110HP lik 1,6 TDI 4Drive üniteye sahip. Seat İbiza’nın makyajlı modelleri ise, yılın ikinci yarısından itibaren pazara sunulacak. Skoda 2015 yılında 4 modelini Türkiye pazarına sunacak. Skoda Fabia mart ayında, Octavia Sedan 4×4 yılın ikinci çeyreğinde, Fabia Combi mayıs ayında ve Superb ise yılın ikinci çeyreğinde ülkemizde olacak. Fransız marka Renault, farklı bir segmente olan aracını ülkemiz pazarına sokacak. yılın ikinci çeyreğinde ülkemizde satılmaya başlanacak.2015 yılında 9 farklı modelle gelecek olan Ford, yeni Mondeo’yu şubat ayında pazara çıkaracak.

Diğer modeller ve markalarda gerek hususi, gerekse ticari araç sunumları şubat ayında satışlarına başlarlar ve mart nisan aylarında ise bir çok araçla tanışmış olacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz